Do Not Panic!

Михаил Топориков
DON'T PANIC!

Nothing dangerous, don't panic, -
We're on board s/s "Titanic"!
She's supposed to be unsinking, -
You can get back down to drinking!

28.11.2006

(C) 2006 Михаил А. Топориков
www.theuniverse.ru