В прегръдката на нежно вплетените ни тела

Смуглянка
Завинаги да те запомня
такъв аз искам -
мъжествен, нежен,
влюбен, всеотдаен,
докосващ с устни
много нежно моята снага,
даряващ мен
със обичта си цяла!

Да ме запомниш завинаги
такава искам аз -
чаровна, нежна,
влюбена, щастлива,
в прегръдката
на нежно вплетените ни тела,
даряваща теб
със обичта си цяла!

01.12.2006г.
София, България