***

Терещенко
Базується на реальних подіях

Вісім нуль нуль.
Хочеться спати.
Вечір чи ранок
треба згадати.

Вісім нуль три.
Певно, що ранок.

Вісім нуль п"ять,
совість не ранить.

Вісім нуль дев"ять.
В подушці обличчя.

Вісім із чимось
о, лагідна тиша.

Вісім із чимось
може, і більше.

дев"ять! проспав.
не буде вже гірше

Вісім нуль нуль.
Так, втома і лінь
Я впав, засинаю...
лишаючи тінь.

Вечір чи ранок?
Відкрите питання.
Певно, що ранок.
А я засинаю.