Прощавай

Лисовая Марина
Я зібрала твій образ із мрій та ночей,
І ховаю свій біль у осінній пітьмі.
Я піду... та між тисяч порожніх очей
Я шукаю твої... тільки очі твої.

І ніхто не розкаже, куди мені йти,
Де шукати відбиток загублених мрій.
І ніхто не зізнається, з ким зараз ти...
Тільки здавлена тиша, світ ніби німий.

Я ще поруч, та сили розтануть мов сніг.
Новий день... І над обрієм сонце встає.
Світ безмежний розвіє всі муки мої.
Прощавай, я востаннє цілую тебе...