Тол

Терещенко
Страшно умерти
Боляче жити
Зносити лезо
Нерви не …
Любов та самотність
Депресія й вішалка.
Сльози не в поміч
Навіщо, чому.
Кричать, ненавидіть
Соромиться, різать
Критися в холоді,
Кінчать в пустоту
Кров’ю звертатись
Тромбами лопатись
Параноєю срати
Ось так, …, живуть.

Ні,
Задумуватись пізно
Неможливо не думать.
Вбивати життя це,
Щоб убитися іншим.
Брати те, що дає
Страх, чи то ненависть.
Уже не складно.
Підозрювать, що все це любов.
Підозрюю, що це осінь.

ПР:
Помри в мені,
Заздри мені.

Чекать нестерпно так.
Знать нестерпно так.
Підозрювати, що це все осінь.
Нестерпно так

Помри в мені,
Зарадь мені.

Помри в мені,
Порадь мені

Помри в мені,
Заздри мені.


Оригинал:
Умереть страшно,
Жить больно
Терпеть лезвие
Нервы не …
Любовь, одиночество,
Депрессия, вешалка.
Слёзы не в помощь.
Зачем, почему?
Кричать, ненавидеть.
Стыдиться, резать.
Прятаться в холоде
Кончать в пустоту
Кровью сворачиваться
Лопаться тромбами
Срать параноей
Вот так, …, живут.

Нет,
Задумываться поздно
Не думать – невозможно.
Убивать эту жизнь,
Чтобы убиться другой.
Брать то, что дает
Страх, то ли ненависть.
Уже не сложно.
Подозревать, что это любовь.
Подозреваю, это осень.

ПР:
Умри во мне
Завидуй мне.

Ждать невыносимо
Знать невыносимо
Подозревать, что всё это осень
Невыносимо

Умри во мне
Помоги мне

Умри во мне
Советуй мне

Умри во мне
Завидуй мне