Любовь к идеалу

Светлана Блоха
(Стихотворение школьных лет
на украинском языке)

Ще в шостому класі
Зустрів, покохала тебе.
І досі не знаю
Чи любиш мене.
Я зовсім нещасна,
Прийди, поможи
І радість і горе
Зі мною поділи.
Я буду любити,
Я буду чекать.
І більше нічого
Не можу сказать.