Раптом хвиля срiблясто-зелена...

Юрий Дубинский
 * * *
Раптом хвиля сріблясто-зелена
Стрімко здійнялась горою
І обійняла скелястий берег
Тепло і ніжно водою.
І зрозумів валун величезний,
Тільки в цю мить усвідомив,
Море не кара, а дар небесний,
Слід лиш відчуть його поклик.
 
27.12.03