Kai vejas nakti stumia lang...

Ольга Сыромятникова
Kai vejas nakti stumia langа
Ir lyja asaras lietus,
As stoviu viena prie palanges;
Geidauju sulaikyt jausmus.

Koks skausmas gremzia mano sirdi,
Koks badas mano sieloje...
As nesvajoju apie mirti,
Noreciau tik suprast save:

Ko nekenciu ir kа as myliu?
Ko trokstu as ir ko bijau?..
Kol as masciau, dangus taip tyliai
Sustojo verkti pagaliau.


2006-11-12