Знаю дуже багатьох

Дмитрий Швидкий
Знаю дуже багатьох
"пацанiв удачi",
за котрими темний льох
не один рiк плаче.
Гадаете - цей "народ"
з Правосуддям "ладить"?
Який в бiса iдiот
сам себе посадить?

24.02.07р