Досвiд свiй може передати

Дмитрий Швидкий
Досвiд свiй може передати
той, хто зумiв його надбати,
а хто його розпорошИв
i не розкаже, як прожив...

Дiтей навчають iх батьки,
надбавши досвiд за роки,
а краще - це коли дiди
несуть НАУКУ молодим.
Дивуюсь, як з телеекрану
зараз почають сопляки.
I хто дае таке iм право -
людям калiчити ДУМКИ?
Душа моя полита кровю,
що терпимо цю телеМУТЬ,
а наши дiти без здоров`я
i безтолковими ростуть.
А роблять iх саме таких
телеекраннi сопляки.

12.03.06р