Нема нiчого, що змiнить не можна

Валерия Лапицкая
Нема нічого, що змінить не можна,
Хоча життя уходить в небуття.
Наш кожен день, хвилина наша кожна,
То є свідомий крок всього пуття.

Та мить остання у хвилині кожній,
Той вчинок, що веде у майбуття,
Я впевнена: життя змінити можна,
Але нема назад вже вороття.

Оця секунда, що в нас є на роздум,
Оця хвилина, що дає життя...

//2002г. из неоконченного