Больное сознание

Терещенко
Від неврозу до сварки – три кроки,
Що бездумно пройдені в капцях.
Стальні нерви розбиті, як Рокі
Вир емоцій, як в відьмацьких затанцях.

Довідник з медицини зарадить,
Бо покаже наскільки ми хворі.
В голові затавруємо вади,
Поведемось на хибні симптоми.

Злість та образи
Інфікують свідомість
А ти гордо вмираєш у
Болі й оскомі.

«Пробач» межи вічі.
Амбіції навкіс.
За добро думай двічі –
Бо приймуть за слабкість.

Заховаємо щастя під воду,
У надії, що знайдемо де ми
Заховаємо сонце за штору,
Вижидаючи стукання в двері.

Злість та образи
Інфікують свідомість
Гордо вмираєш в
Болі й оскомі.

У зуби дивитись –
Свої показати.
Так можна вічно
Себе плюндрувати

Злість та образи
Інфікують свідомість
Гордо вмираєш в
Болі й оскомі.