Чи не вмiли козаки

Дмитрий Швидкий
Чи не вмiли козаки
всi вiки i всi роки
добре захищати
своi рiднi хати?
I тепер спитати:
"На бiса iм НАТО?"

25.04.05г

НужнО нам НАТО?
Скажи сынам -
до "точки пятой"
оно всем нам!

28.08.05г