I am crying

Забелло Ирина Владимировна
I am striking your hair,
Crying silently in the dark,
Realizing that you’re my fair
And tears are falling slowly,
Like foliage does in the park.

I am crying, because I know,
Early morning will do us apart,
Break the ice, I beg you, forgive me,
Please, don’t leave me, my one, my sweet heart.