Послания апатичным

Терещенко
Зломлене спільної праці віття
Героїзм залишився на з’їздах.
Всіх полонила народна війна,
Та полишила Феміда капризна

Бізнес словами вже в моду ввійшов,
Депутати частіше саджають городи
Чуєш? Трибуна, цирк - тупоголов
Закликають віддати медалі свободи.

Замість китайки – спортивний костюм
Ідеали затоптані дійсним.
Візьмемо ближче до серця наш сум,
Щоби видно було і усмІшки.

Стільки брехні шматуватиме нас!
Ні! секрети тепер розпаролені.
Кошти, страх роблять дива. Так-так!
Й політичні конфузи замовлені.

Мішки, мішки, мішки – …інвестор.
В іноземних про-банках таять гроші
Наші ж банки існують для чесних
Там завжди є консерви та ложки.

ммм…, жар-птиця під соусом. Смачного
відчувайте як тане в роті омана?

Нащо шукати нам корені злого?
Нумо, хутчіш Вавилон будувати.