Songs of Faith and Devotion

Ваарг
знайди мій поцілунок у себе на губах
відчуй проміння сонця що світить у очах
дивись і слухай дощ весінній та сумний
забудь і залиши без сумнівів свій страх

твій погляд відліта' в далекий дивний край
та я прошу тебе так швидко не тікай
залишся ще на мить одну коротку мить
повільну пісню мрій для мене ти зіграй