Роберт Геррик 1591-1674 Убогость - не причина худобы

Лукьянов Александр Викторович
Один ест сало – и худой,
Я ж – на бобах: с такой едой
Стал жирным, гладким. В чём же дело?
Лишь мне Юпитер холит тело.

Robert Herrick (1591-1674)

LITTLENESS NO CAUSE OF LEANNESS

ONE feeds on lard, and yet is lean,
And I but feasting with a bean
Grow fat and smooth; The reason is :
Jove prospers my meat more than his.