Мини ода кукурузе

Катариос Килиомас
Соковита кукурудза,
Ніжна, сонячна, смачна.
Європейських пілігрімів
Зачаровує вона.
Разом з соусом, з грибами,
До рагу і до супів.
Кукурудза жовта, гарна,
Прикраша святковий стіл.
Я вживаю її літом,
Взимку також смачно їм.
Просто так, і з чорним хлібом,
З м'ясом, як десерт - з усім!