С вълшебната си обич те заричам

Смуглянка
В сърцето ти втъках моя нишка от любов,
завинаги във теб аз исках да остана...
С обичта си ти пробуди ме за живот,
и зазвъня в душите ни – като камбана.

Запалих дланите ти с моя огнен плам –
сега изгарям цялата, когато ме прегръщаш.
Не се страхуваме, че ще изгорим –
прекрасни са огньовете, които ни обгръщат!

Със въздуха се слях, за да ме вдишваш!
А ти като с омайно биле сякаш ме ориса...
С вълшебната си обич,аз любими, те заричам –
да бъдем вечно в плен на любовта ни!

15-16.03.2007г.
София, България