Каханне. by

Сергей Осипов
Нас кружыла, нас вярцела,
Тармазiла дзе-нiдзе.
Што ад нас жыццё хацела?
Лёс нам не давау надзей...

Цi мы бачылiсь на яве,
Цi кранау тваю далонь?
Што цяпер мяне трымае?
Застаецца нам адно...

Бывай, бывай!
Каханне, бывай!
Бывай, бывай,
Каханне.BY!

Бывай, бывай!
Каханне, бывай!
Бывай, бывай,
Маё каханне.BY!

Кожны дзень шмат дзе бываю,
Не выходжу хоць на двор.
Днём з людзьмi не размауляю -
Толькi бачу манiтор.

Бывай, бывай!
Каханне, бывай!
Бывай, бывай,
Каханне.BY!

Бывай, бывай!
Каханне, бывай!
Бывай, бывай,
Каханне кропка би-уай!

Bye-bye, bye-bye!
Bye-bye love, good bye!
Bye-bye, bye-bye,
My love.BY!