huge art

Терещенко
Старі мелодії, які лишень міняють авторів.
Здаються нам такими геніальними...
Їх крадуть. Що з злочинців візьмеш ти?
Штампуються ті пісні уже опальними.
Про фрукти, овочі, цицьки та потаскух.
Ой як набридли "вічні теми"!
А про кохання, що відбилось з рук -
то начебто параграфи для стерви.
Так добре: шоу - бізнес вироста
так: на фелляціях, грошах й піарі.
Розбиті вени і зрачки шаленим кайфом.
А хтось кохає їх та ними марить!