Romantique

Терещенко
Романтика зараз не в моді
Кохання дорожчає значно.
Як Форбс заявляє, по ходу,
на біржі бум - акції Мачо.

Хотів про її очі співати.
Якщо ж мене почують брокери,
То щирість окличуть пошлятсвом,
Запилять не гірше токарів.

Матеріальне вмирає,
нищиться, зникає.

любов за гроші -
не проституція
любов за гроші
душогублення

Хотів про її вуста співати
А зараз же в моді динамо.
Коханим дарують і хати.
Є брокерам свіжий грунт з грошами.