SlipKnot Danger, Keep away

Терещенко
НЕБЕЗПЕЧНО, ТРИМАЙТЕСЬ ПОДАЛІ

(Ми відчуваєм те саме)

Про місце думки
Чи моїм звеш його ти?
Про місце думки
Чи моїм звеш його ти?

Там увесь час так було
Зломлено, скорено.
Чекав довго сильно (Дурень!)
Шматки – хороші як ціле.

Впійманий обманами
Зітру тільки правильне
Як не побачимось ми?
Помру біля тебе тоді

Краще йди від мене
Не почуй, що я маю сказати
Не почуй, що я маю сказати
Не почуй, що я маю сказати