раны от амбиций

Терещенко
Мене не залишиш,
твій страх - самота
Торнадо затихли,
Та рветься душа?
Це не дикі коти,
весною заражені.
А щирі слова.
з опалу сказані.

Однодумців менше,
ніж самих думок.
Свобода задушить
Нетямущих ізнов.
Площина Декарта
задасть настрій
Електрони по крові
ми - нетямущі,
знов, і знов, знов і знов...

Приспів:
Не дивися згори,
а краще згори!
Ковтай омани,
зализуй рани.
Своїм амбіціям!

Не суди поганих,
суди ліпше гірших.
Зализуй рани
Амбіціям швидше!