преступники

Данаил Петров Досев
из--nothing from an erothika--

защото бог е съдия
а съдейки плътта осъждам себе си
защото тя е страдаща и в този миг
на облекчение от болките
идва преторианец
и казва на колене да защот
в миг просветление ще те довърши той
съдиите що съдят всекиго в движение

но где са днес потомките на херкулес
и съдейки плът костите ти щат те
съди

с нос в магданоза

...и впразды бог-судья
а осужая плоть по плоти судиш себя-сам
а судь по милости прощание
плоть мучаетса в мир сего
и в облекчении ее найдут
преторианцы мерзости
чтоб и не догадалась и есть бох-
он говорит ты на колени

судьи которые всех осужают в передвиг
куда сегодня все потомки геркуля
и осужая плоть твои кости тебя осудят

с носа в петрушку

есть и бох