По всьому свiту слава

Дмитрий Швидкий
ОВДIЕНКУ
Вiктору Федосiевичу

По всьому свiту слава
про наш народ неслась -
дурному не навчала
Радянська Влада нас!
А зараз хто ми?
"Бидло", -
злiтае з вражих вуст.
Вам це не остогидло?
А я з цим не змирюсь!

13.05.06р