Kiev2

Терещенко
Дніпро, мов стрічка блакитна,
Заплетена в крони дерев
Спалахує в променях світла
Горить же серцями людей.

Кожен камінь – витяг історії:
Від церкви з Русі чи просто хрущоби.
Нагороджений славною долею
Народжений у священній робі.

Київ, як вірний друг йде поряд,
З’їсть взимку за тебе всю сіль
До вжитку лишивши перемоги
«Життя – victory» - це city-стиль

Місто можливостей, альтернатив.
Волі народу, любові й краси.
Серце каже: України я син,
А Київ – батьківський мій дім.