Mafia

Терещенко
Мафіозів назбиралось:
три, чотири... весь район
Всі в міліції питались,
чи то тверезий їх майор
(дивна штука - полякались!)

Центр міста вкрили бомби,
сонні, п"яні, тварини
зеки, чмо, лохи і зомбі.
(корочше, нормальні люди звалили)

...
Головний пацанчик встав,
Кепку з полубокса зняв.
Закурив без фільтра "Приму"
(викинув, плюнув, почав).

"Вітер - камінь спотикання
шкодить впертим сцикунам.
Не питайте (це не гарно)
Хто змочив одежу нам...
(the rain was fallen)

Просто хвиля захопила
занесла не в ті ряди
Ми пізнали силу сили
То навіщо вже думки?

Хай і рот відкритий завше
розвели пташки притон.
Та сильніший нам підскаже:
Це тобі тупий патрон.

Гроші, гроші, пахани,
бруд, вокзал, а поруч ми

Всі тузи побиті будуть
шістками, шістьорами...
Нам казали, що ми люди.
Краще б дали ДОЛАРИ"

Хіба не розумник?!