Lovestory-135-0434-324

Терещенко
Твій гумор давно обернувся в сарказм
Емоції, взяті в кулак тікають крізь пальці
Собі одній дозволяєш другий шанс[ик]
А мені, здається, і перший зашкодить…
Шансик!

Твої, немовбито, щирі слова так цінні
як здача в бабусі, що торгує насінням
Німб час зняти, час скидати тіні
Продай мітлу сусідським відьмам.
(на 10 відьмацьких баксів потягне)

Придумай за мене злісні, підлі слова.
Зроби монстром, ти ж цього прагнеш,
хай не страждає твоя бідна псевдо душа.