а ти веднага ще се влюбиш

Данаил Петров Досев
във устните на всяка щот о
си машинка за любоов...
машинка за...
оране ранна
 щоо

защото си такъв
ти си мечтател
и смел човек без кръст

но алекс невск...

о завист
ти
мълчи

МОЛЧАТЬ-  СКАЗАНО

ты в каждою по причине
та одна
машина про любви плуг - тыхий
где раны и ружья по что- та ког
смельчак без креста о ты аллекс неськ...

о за высьт визьг ты
молч
молчать те рана- в мысль молчать
сказано