Облиш своi бажання..

Иван Ковалев
Облиш раптово всі свої бажання,
Забудь все те що було поміж нас,
А пам'ятай лиш почуття кохання.
Не відмовляй собі у почуттях!

Воно зігріє твоє серце
І вкаже у житті на вірний шлях -
Завжди, в усьому будеш першой.
Не відмовляй собі у почуттях!

Комусь потрібні твої очі,
Комусь вони важливі за життя!..
Він буде із тобою завжди поруч.. .
Не відмовляй собі почуттях!

Завжди освітить темні ночі,
Завжди зігріє в холода
І разом із тобою пронесе крізь роки
Найліпші й найніжніші почуття!