Коли прокинусь я..

Иван Ковалев
Коли прокинусь я
Все буде іншим :
Майже справжняя земля,
Намальованная віршем;

Річка із прозорих слів,
Берега мої бажання.
На початку був їх лід -
Папір білий малювання.