В закоханих питання постае

Дмитрий Швидкий
В закоханих
питання постає -
мiцнiше хто
кого кохає?
А взагалi -
кохання: або є,
або - як не було,
так i не має.
То i чи варто
декого питати
кому й не знати,
що то є:
КОХАТИ?

7.05.07р