Ти не зi мною

Анна Надежда
Дивлюсь у вікно - там сходить сонце.
І вже давно в моєму віконці
Дерева голі. Старі тополі.
Я сяду в авто і поїду за сонцем.
Буду дивитись у інше віконце.
Там місто велике.
Там люди ворожі.
Там очі забуті.
А ми такі схожі.
Та я не сумую, вже не допоможе.
Я просто постою… Ти не зі мною.
 
 10.2002