Чого не вистача

Дмитрий Швидкий
Чого не вистачає
Вам в вашому житті –
Про те завжди бувають
і помисли святі.
А те, що завжди поруч
По істині старій
Не буде, бо не зможе
Народжувати мрій.
Тому живіть безбідно
У морі Почуттів,
Про саме ж необхідне
Не мрійте у житті.

 11.03.98г.