S Stallinn

Терещенко
 
Зелене листя
 над червоними могилами
Від прапорів лишилися ганчірки…
Руки не здатні створити спогади,

 Як і знести їх
Проте вони добре навчені різати
 листи з минулого

На шматочки правди…

«Тра-та-та-та» співають птахи
 І падають на темну від жаху землю
Падають на могили, помиті кров’ю гробаря.
 Мов постріл вражає думка:

Життя не тут, а під ґрунтом –
З тілами, що давно не бачили світла
 Які не бачили наслідків.
Які ніколи їх не збагнули.

 
«Тра-та-та-та». Це ПпШ чи АК?
 …це відстань від потойбічного світу до
 Реальності:
 Видозмінених відбитків історії,
 запроданої сили
 та
 перебільшеної слави!