Кровососка

Терещенко
Ранок.
 Зелене листя на молодих деревах
Вітер облітає наш край
 швидше, ніж думка астрал

Мокрий травень, спекотний червень.
Ти наливаєш зелений чай.
Клуби пару знімаються в повітря
і перетворюються на воду,
випадаючи дощами серпня:
 короткими, теплими

Не дістатися моря такими темпами

День.
Спимо у саду на теплій землі
"Снігу, снігу..." - маремо, обриваючи вишні
"Холоду, холоду..." - промовляємо яблуку

Вечір.
По сухій землі беззубими граблями.
 На деревах в*яне листя...
На шиї твоїй червоне намисто
Ти така гарна україночка
 ходімо в танок? Ок?

Темніє.
У грудях болить ностальгія -
Виплакаймо час, що минув!
Але то не діло...
 Що, кохання скінчилось?


Ніч.
Осінь. Листя всохлось. Холод.
Я не сплю: комарі п*ють кров.
Пийте, пийте. Я вас пригощу
 Ковтнуть і поруч впадуть.
 І ти також лежала тут...