Кат си говорим за партенки

Данаил Петров Досев
ти си парт
виж как звучи
но кой .бе-венгсингхтор
си сповняш филм аглиски за световната
в коят един пленен насист седи
за да го снимат по партенки
по чисто нови бели бели от снега в ногите му
с увиснал черен нос
главнокомандващ
офанзивата при


но кой бе галба -

и къде е йосафат
ионикий иоакхим кои са
единият от тях ли е беинса
но кой е дор тогаз

приятели
защото сим с япет ще гоним змии
а сим със хам ще съм пък неудачник
доколкото жена ти ме плени
такъв е камба-трънк
и трунк тенк тронк
но франките са гали-туй е ясното
галите келти гьоте син на пастор
тъй както юнг и откривателят на на -саманта фоокс
из добър ден сенаторе

на туй отгоре здрасти бонифаций
ай локхий серд тхъ тайм ис тхайме