Назустрiч

Маринка Мельниченко
ще одна мить
Назустріч
… нічним ліхтарям неба

Легким спалахом
Подих
Крилами
Нічного метелика

нескінченного
немов літо,
що пірнає у дощ
під одзвуки тантамів…

ще один
крок
Назустріч
 …десь