Думки

Олег Тимофеев
Кількість речей,
Що мені ще цікаві,
Можна уже
Зрахувати. Ніколи
Те не втече,
Що раніше втікало,
Бо береже його
Зниклая воля
Наздоганяти,
Закволіли м’язи
Інтуїтивно –
Хапальної групи,
Вічність – це грати
Для того, хто в’язень
Пані Хвилини,
Закінчення вступу.