Я тебе хочу!

Анна Надежда
Краплі стікають з волосся на очі.
Ми же з тобою ледве знайомі.
Падає дощ в мої теплі долоні.
І ми стоїмо в дощовому полоні.
Радіо тиху нам пісню шепоче.
І я дивлюся у твоє обличчя.
Я відчуваю, як ти мене хочеш,
Та бачити тебе так близько незвично.
Ну то скажи мені, стань необачливим!
Я же поїду і ми не побачимось.
Я лиш залишу твій голос із ночі
Що прошепоче “Я тебе хочу!”.
 
 Бердянск-Киев 26.10.2002