Неначе плачеш ти

Олег Гончарук
Неначе плачеш ти...
Чарівна.

Весняна і легка...
Така складна

І не моя
І не чужа.

Чия ти?
Може сирота?

А може привид,
З порцеляни?

Чи може лялька дерев’яна
Та все одно ти – не моя....