День новий пiсля ночi став старим

Олег Гончарук
День новий після ночі
став старим,

І біль вчорашній зараз
наче гріх,

Який по сповіді кудись
безслідно зник,

А ти з’явилась, звідки
не відомо,

Можливо сам я
вигадав тебе,

Та ні ж! Ось ніжні
руки лебедині,

Гаряче серце і
Бездонні очі,

Ці очі: в них
давним-давно,

Добро перемогло цей
світ лукавий

І мене…