Так дивно

Олег Гончарук
Так дивно…
Ти поруч була,
Секунду…

А серце не б’ється і досі!

Так важко…
Ти дуже далеко,
Від мене…

Як осінь! Забути тебе я невзмозі!

Так дивно…
Ти поруч була лиш,
Секунду…

А я розгубився…