***

Светлана Лавренчук
Для двох нас зайвих слів не треба,
Усе збагнем без знаних фраз,
Якщо любов послана з неба –
Вона без слів з’єднає нас.

Нам слів не треба, я боюся
Сказати те, що головне,
За тебе Богу помолюся,
А ти молися за мене…