в своей молодости

Данаил Петров Досев
в иугният парк както винаги е гнетаво
макар и сльнчево макар да има
батути ластици чадьри
и многолиудие с различни вьзрасти

защото кои на земята цар е- тои
и всички го знаят...

приеми ме ти за малкото си братче дори
нищо дет сьм по нависоко в сантиметри
и си имам повече дупки по колана
ти буден разум имаш това ми се харесва

защото кои на земята цар е- тои
и всички го знаят...

което много ми каресва дет буден разум имаш
и можеше  да ме рьководиш
госпожице лиубов просто госпожица

защото кои на земята цар е- тои
и всички го знаят.

и се вьзрадвам сякаш гльтки вино македонско
отпих госпожице лиубов
не знам кьде е иу-то
на гльтки вино македонско пия
мацар да си от дунавско
но пьк арчар кьде

и ето имаше сирак от грьцка македония и името му беше дио...

пьк този там не можеше да си разкаже чувствата
разкьсваше епитети и подробности пропускаше
и не признаваше знамения и намерения
за него днеска песента ми е и за това приседна на бордиур подобно рембов ангел
с косица мокра и непипана от фризиор-

но имаше сирак от грьцка македония на име дио...

косата му бе мокра ор рьсеж




 а ето малко старо за обяд



джордж вошингтон правлял друзей
бывало познакомица в кабак со иностранца-говорит -хороший человек ты кай даввай беньг беньг укрясть- собралиса 10-15- привез за бенк а там шериф- увяжет и...
без вошингтона вот молодост кокая а хю грант- что бы сделал а привяжет джорджа ве с командой перед беньг где внутри кассиир хмиляеца и всех- гранатометом а не было- орудием там пушкой баам.
и все
царь петр алексеич хениксоич сеттиех подписал указ на убдикацию во ползу сына- и потом уснул а к7гда пробудилса с горло в сажах- говорят -сынка уж твоего повесили- а же указ не был таког
а дядя им родной-генгубернатор из москвы- был братец прирожженний аллексия не знал- и со снохой лежал- же дело
а же она родила в седмой месяц екатерину- продали желтие собаки зострелил а он послал их внаконец
но камлет не упал ай молодец
же шведы привели откудо знать-сестенка щоб- полюбил- поженилиса жена
же братья родину вели на погреб
один упал вместе с женой-доверчивий- петрушку увели сестренку продали -повесил всех же губернатор но каков его отец отец алексия пойду на яндексс посмотреть
болгары-что лы
а брат шишмана тсамблакк где упал
не брат а сын же пелемянника ифтимия ифтима ой

ты молоккоо изз розз и марфияа...