Show-biz

Терещенко
Геніталіальні істини
Як по Фрейду
Знайшли нове місце для
Цефалізації…
Сидіти, звісно, незручно,
Але приємно почухати…

Ящик з антеною
Інтелектуально
Не переважає
Ящик з помідорами,
Що погнили
В підвалі ресторану,
Який організував
«пір на вєсь мір»

Ведучі міряються сценаріями.
Пластмасові груди
Та мертвий звук.
(Телевізійна зйомка
Не дай Бог, лажанути)

Працюють тушами
Та губами
Частіше – геніталіями

Барабанщики
натягують струни.
Номінально буде концерт,
А так алкопобої.
Потім ригоподача.

Во(КАЛ)ізм та дригальня
Існують поза ритмом та диханням.
Кого як ковбасить…
Музиканти знають,
Що продається в барі
Разом із спиртним…
Сцена існує
Для сцени,
Ну ще кольорових
Та сперматоксикозників.
Найцінніше в такому мистецтві –
мідний дріт,
пущений
в шнурах
для вимкнених гітар.
Сміття
Для сміття.
Тільки обрані
Підбирають
кинуте…
Нас ніхто не обирав.