Псалом 22

Иннокентий Флик
Господь – мій пастир,
і ніколи не буду знати я нужди,
веде на луки кольорові
духмяносвіжої трави.

Господь – мій пастир.
Води тихі мені наснаги додають.
Його ім’я я прославляю
і правди істинної путь.

Коли ж на мене смертні тіні
постануть в сутінках душі,
я не злякаюсь, бо зі мною
є хто сильніший за пітьму.

Мій милий Боже, Ти зі мною,
і не злякаюся я зла.
Твій жезл і посох заспокоять
Твого слухняного раба.

І повним повна моя чаша,
і на чолі моїм єлей.
Крокую поруч я з Монархом
небесних сфер і душ-очей.