Останн слово ц зб рки

Аля Микс
Я закінчу цей день й
переріжу стрічку.
День цей стане пам’яттю століть.

Закінчила думку
І нарешті крапка,
Та зі сотень ком, крапок не моїх.

Закінчити слово,
Перейти на новий
Свій життєвий довгий-довгий шлях.

Але це – лиш казка,
Бо насправді тяжко
Завершити те, чого так бажав.

Намалювала свій день
І навчилась кохати
І для мене ця книга закрита навік.

Може хтось прочита
Мої мрії ще раз -
І він навчиться кохати в цей час.

Я закінчила цей день –
Так я знов буду жити,
Жити у перлах чиїхось думок.

Я закриваю одним словом днину
І починаю писати
Пролог.

Декілька років…
Змінились устрої,
Тепер вже час змінити цей день.

Новий шлях відкриває пороги -
Я поринаю в новий, свіжий
День.