moi virshi

Олег Гончарук
Мої вірші: як діти, ще малі,

Такі ще кволі, і такі безглузді.

Як молодість – замучені самі собою.

Хиткі, крихкі – вони такі,

Ну ніби граються зі мною.

І бешкетують, серед ночі будять,

І веселять, знущаються, кидають, люблять.

В думках і в серці ними я живу,

І ними дихаю, і їм, і п’ю.

І з ними поділюся я журбою.

Лиш їм розкажу, серце як болить,

що на дрібні частини розриває

мене всього... і хто, коли й за що,

мене не знаючи, вбиває.

А може й любить хто?

Не знаю. Відчую, їм розкажу

Їм скажу – вони живі!